Alliance Ring

Alliance ring

Ben je op zoek naar een alliance ring voor je verloving? Zoek dan niet verder. Want deze kan je bij ons in de winkel of online vinden. En welke keuze je hierin ook maakt. We bieden hetzelfde. Daarom ontvang je dezelfde prijzen, service, kwaliteit en verpakking. En deze zijn dik in orde !

 

Zoekt u een alliance verlovingsring met gekleurde stenen? Kijk op verlovingsringkopen.nl!  Zoekt u een alliance verlovingsring met bicolor goud? Kijk op verlovingsringkopen.nl Zoekt u een witgouden verlovingsring in alliance model? Kijk op verlovingsringkopen.nl

Alliance ring – Aanbod

De alliance ring vind je onder meerdere namen terug. Deze wordt ook memmoire of levensloop ring genoemd. Het is een strakke slanke ring waar één of meerdere briljanten zijn gezet. Hierdoor is deze ring eenvoudig te combineren met andere sieraden. Waaronder de toekomstige trouwring. Maar ook zeker de solitaire ring. Deze laatste zorgt ervoor dat de combinatie van de twee ringen elkaar versterkt.

Wij bieden twee hoofdlijnen binnen de alliance collectie. Ten eerste de reguliere alliance ring met briljant. Ten tweede de groeibriljant alliance ring. Deze zijn leverbaar in geelgoud, witgoud en roségoud. En afhankelijk van het model, zijn ze leverbaar in 14 en / of 18 karaat goud. Hierbij zijn de meeste ringen voorzien van een witte zetting.

En dit heeft een reden ! Wanneer je briljant in een zetting plaatst, dan absorbeert deze de kleur van haar omgeving. Bijvoorbeeld wanneer je een briljant in een geelgouden zetting plaats. En je raad het al. Dan wordt de diamant iets geler van kleur. En dat willen we niet. Waarom? Aangezien des te witter de diamant des te kostbaarder. Maar daarnaast is er nog een voordeel! Namelijk het zet witgoud is taaier en hierdoor iets slijt vaster dan de andere kleuren goud. En dit komt weer ten goede aan de levensduur van de zetting.

Alliance ring – Prijzen

Wil je de beste alliance ring prijs? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij bieden onder de reguliere alliance ringen de juiste keus hierin. Namelijk top kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Daarnaast kan je kiezen voor een groeibriljant alliance ring. Deze biedt weer andere voordelen ten op zichtte van de reguliere alliance collectie. Kies daarom de ring die bij je aanstaande en de mogelijkheden past ! Klik hier voor meer informatie over de groeibriljant alliance ring.

De ringmaat !

Je hebt de ring uitgezocht. Dan rest nog de meest gestelde vraag over. Welke ringmaat heeft mijn partner ? En je wil uiteraard gelijk de juiste maat geven. Hierover geven wij alle informatie op de home pagina.

Verpakking !

Alle ringen worden in een luxe houten ringen doos geleverd. Deze valt dan ook bij de dames uitzonderlijk in de smaak. Een mooie ring verdient namelijk ook een bijzondere verpakking. Deze houten box heeft een klapdeksel. Hierdoor is deze geschikt voor de aanstaande bruidegom die op de knie wil gaan. Het wit leren interieur maakt het helemaal af. Hierdoor komt de ring fantastisch tot haar recht. En voor diegene die een ander aanzoek op het oog hebben? Dan pakken we op verzoek de ringen doos met strik en al, luxueus in. Deze ontvang je samen met het bijbehorende briljant certificaat. En mocht je online bestellen dan…

wordt de ring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

Je ring te vroeg gekocht?

Blijk je te vroeg met je aanzoek te zijn? Geen punt. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie. Opgave van reden is niet nodig. Dit maakt gewoon deel uit van onze service en dienstverlening.

Valt je keuze op een alliance model ? Bestel dan deze op eenvoudig wijze online of kom naar de winkel ! Je bent van harte welkom.

Nog vragen? Stuur een mail of bel 076 737 0220. Wij zijn er om alle vragen te beantwoorden.

Rings & Suits – alliance ring.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME