Bicolor gouden verlovingsring

Bicolor gouden verlovingsring

Zoek je een bicolor gouden verlovingsring? Dat is mooi. Want deze vind je hier online. En in onze winkel. Hier vind je bicolor verlovingsringen in verschillende kleur combinaties. In een hoge kwaliteit, top service en tegen beste prijzen. Vandaar de review score van 9,6  !

KLIK HIER VOOR DE COLLECTIE !

 

bicolor gouden verlovingsring. Model 4237-1514 krt. bicolor gouden verlovingsring. Model 4260Bicolor gouden verlovingsring. Model Calais-05

 

 

Bicolor gouden verlovingsring – Aanbod

Deze verlovingsring in bicolor goud wordt vaak met andere ringen verward. We spreken over een bicolor verlovingsring wanneer de basis van de ring uit twee kleuren goud bestaat. Echter draagt bijvoorbeeld een geelgouden ring met een witte zetting vaak ook de naam bicolor. Dit is dus niet terecht.

Net als in de andere kleur uitvoeringen wordt het bicolor model vaak van een steen voorzien. En vaak is dit een edelsteen. Hierin is de meest voorkomende, de diamant. En vaak uitgevoerd in de meest gebruikte slijpvorm: “briljant”. Maar we verkopen ook andere slijpvormen of in een combinatie hiervan.

Waarom kies je het beste voor Rings & Suits? Ten eerste vanwege de brede keus. Ten tweede de verschillende prijsklassen. Vandaar dat wij voor iedere portemonnee een passende bicolor gouden verlovingsring tonen. Hierin vind je juist vaak niet de solitaire ring. Aangezien dit de meest verkochte verlovingsring is had je dit wellicht wel verwacht. En ook niet de alliance ring, welke normaal de één na beste verkochte ring is. Zoals eerder aangegeven hebben deze wel vaak een bicolor look door de witte zetting. Echter vallen deze niet onder de bicolor verlovingsringen. Vandaar dat je onder deze groep eerder bicolor fantasie ringen vindt. Klik hier voor deze ringen.

Koop je liever een ring met uitbreidingsmogelijkheden? Hiervoor hebben we de verlovingsring groei briljant collectie. Bij deze ringen kan je in de toekomst nog de diamant grote laten groeien of het aantal diamanten. Hiervoor klik je hier.

 

Bicolor gouden verlovingsring – Prijzen

Een bicolor gouden verlovingsring is er al vanaf Euro 320, -. Deze vind je terug binnen de groeibriljant collectie. Of boven in de navigatiebalk bij de bicolor gouden verlovingsringen. Deze ring is gemaakt uit 14 karaat wit- en geelgoud. En voorzien van een 0,02 caraat briljant geslepen diamant. Wanneer de juiste maat niet voorhanden is dan worden deze modellen binnen een week geleverd. Wanneer je kiest voor een ring met een langere levertijd, vanaf vier weken. Dan ontvang je van ons een extra reductie op de ring voor het wachten.

 

De ringmaat !

Goed zo, je hebt een bicolor gouden verlovingsring gevonden? Weet je dan ook de benodigde ringmaat? Is het antwoord ja, dan kan je de ring direct bestellen. Is het antwoord; Nee! Dan maak je enkele zorgen. Uiteraard wil je graag de ring in de juiste maat overhandigen. Maar is dit wel handig ? Nou, nee. Vandaar dat we de mogelijkheden  voor je op een rij zetten. Klik hier voor deze informatie.

 

Verpakking !

Alle bicolor gouden ringen leveren wij in een luxe ring verpakking met klapdeksel. Speciaal voor het romantisch aanzoek, waarbij je bij het aanzoek op de knie gaat. De mahonie rode houten ringen box is voorzien van een wit leren interieur. Hierdoor krijgt je verlovingsring nog meer power. Maar voor andere aanzoek pakken we het ook nog eens mooi voor je in. Deze ontvang je samen met het briljant certificaat. En wanneer je online besteld dan…

wordt de ring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat, gravering of omruiling !

 

Je ring te vroeg gekocht?

Te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie.

Valt je keuze op een bicolor gouden verlovingsring ? Koop deze dan nu eenvoudig online.

 

Nog vragen? Stuur dan een mail of bel 076 737 0220. Of bezoek de winkel. Je bent van harte welkom !

 

Rings & Suits – bicolor gouden verlovingsring.

Succes gegarandeerd !