Gouden verlovingsring

Gouden verlovingsring

Op zoek naar een gouden verlovingsring? Mooi. Want deze bieden wij aan online. En in onze winkel. Hier vindt je  verlovingsringen in wit-, geel- en rosé goud. En met de service, in de kwaliteit, tegen beste prijzen en mooi verpakt.

KLIK HIER VOOR DE COLLECTIE !

 

geelgouden verlovingsring "" lady die" met blauw saffier en briljantV model groeibriljant in geelgoud14K Geelgouden groeibriljant verlovingsring van het merk Eclat, met een briljant geslepen diamant van 0.42 ct. - Model klassiek zes pootsDubbel Alliance model met baquette en briljant geslepen diamant in geelgoudgeelgouden verlovingsring solitaire met extra briljant in de band gezet.

 

Gouden verlovingsring – Aanbod

Deze verlovingsring wordt vaak met een steen uitgevoerd. En dit is vaak een edelsteen. Hierin is de meest voorkomende, de diamant. Daardoor wordt de meest gebruikte slijpvorm, briljant gebruikt. Maar wij bieden ook andere slijpvormen. Waarom Rings & Suits? Ten eerste bieden wij een brede keus. Ten tweede een diversiteit in prijsklasse. Daarom hebben wij voor iedere portemonnee een passende gouden verlovingsring. Hierin staat de solitair ring voorop. Want dit is de meest verkochte verlovingsring. Daarnaast de alliance ring. Dit is een goede tweede in de verkoop. Maar heb je liever een ander model. Dan bieden we daarnaast nog een ruime fantasie collectie.

Ga je liever voor een ring met uitbreidingsmogelijkheden? Kijk dan bij onze groei briljant collectie. Hier kan je in de toekomst nog de diamant laten groeien of het aantal diamanten. Hiervoor klik je hier.

 

Gouden verlovingsring – Prijzen

Een gouden verlovingsring is er al vanaf Euro 199. Deze vind je terug in onze voordeelcollectie. Deze ring is gemaakt uit 18 karaat witgoud. En gezet met een 0,05 ct. briljant geslepen diamant. In onze voordeel collectie vind je vijf modellen. Stuk voor stuk scherp geprijsd en snel leverbaar. Kijk maar eens rustig alle modellen door. Er is veel te zien ! Klik hier voor de voordeelcollectie.

 

De ringmaat !

Heb je een gouden verlovingsring gevonden? Weet je dan ook haar ringmaat? Nee! Dan geen zorgen. Uiteraard wil je graag de ring in de juiste maat hebben. Maar dit is niet altijd handig ! Daarom hebben we het voor je op een rij gezet. Klik hier voor deze informatie.

 

Verpakking !

Alle gouden ringen leveren wij in een luxe ringdoos met klapdeksel. Hierdoor kan je op je knie je aanstaande vragen. Al dalend op je knie, open je tegelijk de deksel. Het houten doosje is voorzien van een wit leren binnenzijde. Hierdoor komt je  verlovingsring fantastisch naar voren. Maar heb je andere plannen voor je aanzoek? Dan pakken we het ook nog eens voor je in.  Samen met het briljant certificaat. Wanneer je online besteld dan…

wordt de ring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

 

Je ring te vroeg gekocht?

Te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie.

Valt je keuze op een gouden verlovingsring ? Koop deze dan nu eenvoudig online.

 

Nog vragen? Stuur dan een mail of bel 076 737 0220. Of bezoek de winkel. Je bent van harte welkom !

 

Rings & Suits – gouden verlovingsring.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR HOME