Gouden verlovingsring

De gouden verlovingsring blijft de ultieme ring

Ben je op zoek naar de ideale gouden verlovingsring? Lees en leer waarom goud de beste keuze is en vind de perfecte ring voor jouw partner. Hierdoor vind je snel de ideale ring voor jouw partner. Want voor een verlovingsring in goud ben je aan het juiste adres !

De verlovingsring goud collectie kan je zowel bewonderen in de winkel en uiteraard nu direct online. En ook in aanschaf maken we geen onderscheid. Want wanneer je online koopt,  ontvang je dezelfde kwaliteit en service, tegen dezelfde scherpe prijzen !

Verlovingsring goud solitaire model met diamant

Diversiteit binnen de verlovingsring goud collectie

Wanneer we spreken over een gouden verlovingsring, dan denken veel mensen gelijk aan de kleur geel. En dit is niet verwonderlijk, aangezien de kleur geel de originele kleur van goud is. Echter vind je binnen de gouden verlovingsringen collectie hiernaast ook nog de kleuren wit en rosé. Deze kleuren worden door middel van andere metalen aan het gele goud te voegen op de gewenste kleur gemaakt. Dit wordt het legeren van metalen genoemd.

Hierdoor wordt het natuurlijke goud gehalte van 24 karaat lager. Zo is de 14 karaat gouden verlovingsring in Nederland de bekendste. Waarbij de 18 karaat verlovingsring goud in populariteit toeneemt. En dit komt de kleur. Want des te hoger het goudgehalte des te warmer wordt de kleur.

Dubbel alliance gouden verlovingsring met baguette en briljant geslepen diamant.

Gebruik van de edelsteen diamant

Binnen de gouden verlovingsring collecties maken we enkel gebruik van edelstenen. Hierin is het gebruik van de edelsteen diamant voor de verlovingsring goud torenhoog favoriet. En dit komt door de kleur en duurzaamheid van diamant. Want het is het hardste gesteente op aarde die je in combinatie met de neutrale witte kleur dagelijks de rest van je leven kan dragen.

Daarnaast laat de verlovingsring goud met diamant zich eenvoudig met andere bestaande sieraden combineren. En dus ook met de toekomstige trouwring. Vandaar dat we juist hierop inspringen met speciale collecties die je met elkaar kan combineren en als set kan dragen.

De slijpvorm briljant

Is briljant een slijpvorm? Inderdaad, dit is geen edelsteen. Wanneer we over briljant spreken, dan hebben we het automatisch over een briljant geslepen diamant. En briljant dit is de meeste gebruikte edelsteen binnen de gouden verlovingsringen. Dit komt door de ronde vorm die de meeste dames het meest aanspreekt.

Wel of geen groeibriljant verlovingsring in goud ?

V model groeibriljant ring

Bij Rings & Suits bieden we een verlovingsring goud met reguliere briljant aan en daarnaast in combinatie met een groeibriljant systeem. De reguliere collectie bestaat uit wereldwijd de meeste gebruikte diamant kwaliteit en kleur combinatie.

Eenvoudig verwoord is dit een midden gradatie diamant kwaliteit in combinatie met een midden gradatie diamant kleur. En deze bied het meeste waar voor je geld. Of wel de perfecte prijs kwaliteit verhouding.

Maar binnen het groeibriljant systeem doen we hier nog een schepje bovenop. Hier bieden we een top diamant kwaliteit in combinatie met een top diamant kleur. Zelfs de één na besten kwaliteit in combinatie met de één na besten kleur. Hierdoor ben je verzekerd dat je overal je gouden groeibriljant verlovingsring kunt inruilen en door middel van een bijbetaling naar een grotere briljant kunt groeien.

 

5 extra redenen waarom een gouden verlovingsring de beste keuze is

  • Een verlovingsring goud is duurzaam en gaat een leven lang mee.

Een van de belangrijkste redenen waarom een verlovingsring van goud de beste keuze is, is omdat goud duurzaam is en een leven lang meegaat. In tegenstelling tot andere metalen, zoals zilver of platina, behoudt goud zijn glans en schoonheid zonder te vervagen of te verslijten. Dit betekent dat de verlovingsring die je aan je partner geeft, een blijvend symbool zal zijn van jullie liefde en verbintenis. Bovendien kan goud gemakkelijk worden gereinigd en gepolijst, waardoor het er altijd als nieuw uitziet. Kies daarom voor een verlovingsring van goud en geef een tijdloos en duurzaam cadeau aan je geliefde.

gouden entourage ring "" lady die" met blauw saffier en briljant

  • Goud is tijdloos en klassiek, waardoor het altijd in stijl zal zijn.

Een van de belangrijkste redenen waarom een verlovingsring van goud de beste keuze is, is omdat goud tijdloos en klassiek is. Het is een metaal dat altijd in stijl zal zijn, ongeacht de trends en mode van het moment. Goud heeft een tijdloze schoonheid en elegantie die nooit uit de mode zal raken. Het is een symbool van luxe en verfijning, en het dragen van een gouden verlovingsring zal altijd een statement maken. Of je nu kiest voor geel goud, wit goud of rosé goud, je kunt er zeker van zijn dat een gouden verlovingsring altijd een prachtig en stijlvol accessoire zal zijn.

  • Goud is waardevol en kan in de loop der tijd in waarde stijgen.

Een andere reden waarom een verlovingsring van goud de beste keuze is, is omdat goud een waardevol metaal is. In de loop der tijd kan de waarde van goud stijgen, waardoor het een goede investering is. Dit betekent dat een gouden verlovingsring niet alleen een emotionele waarde heeft, maar ook een financiële waarde. Het kan een erfstuk worden dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bovendien kan het dragen van een gouden verlovingsring een gevoel van trots en prestige geven, omdat goud wordt geassocieerd met rijkdom en luxe. Kortom, een verlovingsring van goud is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een waardevol bezit.

  • Goud is veelzijdig en kan worden aangepast aan verschillende stijlen en smaken.

Een van de redenen waarom een verlovingsring van goud de beste keuze is, is omdat goud een veelzijdig metaal is dat kan worden aangepast aan verschillende stijlen en smaken. Of je nu houdt van een klassieke, tijdloze uitstraling of juist van een moderne en trendy look, goud kan aan al deze wensen voldoen.

luxe solitaire ring met extra briljant in de band gezet.

Goud kan worden bewerkt en gevormd in verschillende ontwerpen en stijlen, zoals solitaire ringen, halo ringen, vintage ringen en nog veel meer. Bovendien kan goud worden gecombineerd met andere edelstenen en metalen om een uniek en persoonlijk ontwerp te creëren. Met een gouden verlovingsring kun je dus echt iets vinden dat past bij de stijl en smaak van jouw partner.

  • Goud symboliseert liefde en verbondenheid, waardoor het de perfecte keuze is voor een verlovingsring.

Goud is al eeuwenlang geassocieerd met liefde en verbondenheid. Het is een kostbaar metaal dat symbool staat voor duurzaamheid en waarde. Door te kiezen voor een verlovingsring van goud, geef je een krachtige boodschap van liefde en toewijding aan je partner. Goud is tijdloos en zal nooit uit de mode raken, waardoor het een perfecte keuze is voor een verlovingsring die een leven lang meegaat. Bovendien kan goud worden gegraveerd met persoonlijke boodschappen of symbolen, waardoor het nog meer speciaal wordt. Kortom, een verlovingsring van goud is de beste keuze om je liefde en verbondenheid te symboliseren.

Gouden verlovingsring – Prijsklasse

Een gouden verlovingsring kan je op dit moment al aanschaffen vanaf Euro 218, -. Hiervoor ontvang je een 14 karaat gouden verlovingsring, in een solitaire model, uitgevoerd met een 0,03 caraat briljant geslepen diamant. Leverbaar in het wit- en geelgoud. Maar we bieden een brede collectie in een stapsgewijs oplopende prijsklasse. Zodat er voor iedereen wel iets te vinden is binnen het gestelde budget.

En dit brengt ons bij een veelgestelde vraag; “Wat kost een gemiddelde verlovingsring?”. Er gaan verhalen rond dat je hiervoor drie maandsalarissen moet reserveren. Absoluut een mooie gedachte, maar deze stelregel is vanuit de U.S.A. komen overwaaien. Wij Nederlanders hebben hier een iets nuchtere kijk op, waarbij wij eraan toevoegen dat je altijd iets dient te geven waar je achter staat. Maar om je en richting te geven vermelden wij een gemiddelde tussen de Euro 1.000, – en Euro 1.500, – voor een verlovingsring goud.

De verlovingsring goud ringmaat !

Heb je een gouden verlovingsring gevonden? Weet je dan ook haar ringmaat? Nee! Dan geen zorgen. Uiteraard wil je graag de ring in de juiste maat hebben. Maar dit is niet nog niet zo eenvoudig. Want er zijn veel variabelen om rekening mee te houden. Bestel daarom de meest voorkomende maat 17 a 17,5 in Nederland. Hierdoor heb je de meeste kans dat de ring past.

En mocht je een andere ring van je aanstaande kunnen opmeten. Dan zit je altijd in de juiste richting. Meet hiervoor met een liniaal de binnenzijde van de ring op. De liniaal geeft nu de doorsnede maat aan. Wil je vervolgens liever de omtrekmaat weten? Vermenigvuldig dan de doorsnede maat met 3,14.

Ring verpakking !

Alle gouden verlovingsringen leveren wij in een luxe ringendoos met klapdeksel. Hierdoor kan je op de knie je aanstaande vragen. Al dalend op je knie, klap je tegelijk de deksel open. De houten ringen box is voorzien van een wit leren binnenzijde. Hierdoor komt je verlovingsring fantastisch tot haar recht. Maar heb je andere plannen voor je aanzoek? Dan pakken we het ook nog eens feestelijk voor je in.

Bij je online bestelling ontvang je altijd daarnaast een begeleidend diamant certificaat. Een retour formulier en een set pas ringen om achteraf te juiste ring maat op te kunnen meten. Mocht je naderhand de maat liever aan passen, of de ring omruilen voor een ander model en het aanbrengen van een gravure. Dan stuur je de ring met het retour formulier naar ons op en wij doen de rest. En voor je het weet kan de ring weer aan haar vinger schitteren.

Je ring te vroeg gekocht?

Te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden naast een 100 % tevredenheid garantie een geld terug garantie.

Dus valt je keuze op een gouden verlovingsring van Rings & Suits ? Koop deze dan nu eenvoudig online.

Nog vragen? Stuur dan een mail of bel 076 737 0220. Of breng op afspraak een bezoek aan de winkel. Je bent van harte welkom !

Rings & Suitsgouden verlovingsring.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME