Groeibriljant prijzen

Groeibriljant prijzen

Ben je op zoek naar groeibriljant prijzen of sieraad? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want de ringen staan al online. Hierbij staan de prijzen vermeld. Voor overige groeibriljant prijzen en sieraden neem je het beste even contact met ons op.

 

Groeibriljant prijzen – Aanbod

De groeibriljant prijzen liggen hoger dan normale diamanten sieraden. En dit is logisch ! Tenslotte kan je gebruik maken van de exclusieve inruil service. Daarnaast kan je door middel van een groei uit de gehele collectie kiezen. Hierbij hoef je dus niet exact hetzelfde model terug te nemen. Wij leveren het merk Eclat. Zij houden hun voorraad en collectie up to date. En brengen jaarlijks nieuwe modellen op de markt. Het merk Eclat is landelijk vertegenwoordigt via dealers. Hierdoor kan je later altijd bij een verkooppunt terecht. Bijvoorbeeld wanneer een verkooppunt besluit te stoppen. En ook wanneer jezelf bent verhuist naar een andere stad.  Vandaar dat wij voor Eclat groeibriljant kiezen.

 

Groeibriljant prijzen – Hoe werkt het?

Je schaft een groeibriljant sieraad aan. Hierin zijn twee mogelijkheden. Ten eerste een sieraad waar de diamant van groeit. Te tweede een sieraad waar het aantal diamanten van groeit. Laten we bij de eerste en meest voorkomende beginnen.

 

Voorbeeld groeibriljant prijzen optie 1:

Je hebt een sieraad gekocht van Euro 500, – Na een jaar wil je hiervan de briljant laten groeien. Op dat moment krijg je de huidige cataloguswaarde terug voor je ring. Is deze gelijk gebleven dan is dit Euro 500, – Is de prijs gestegen naar Euro 550, – dan krijg je Euro 550, – terug. Van dit inruil bedrag dien je minimaal vijftig procent te groeien. Dit betekent in het eerste geval dat je minimaal Euro 250, – dient bij te leggen. In het tweede geval is dit minimaal Euro 275, – Voor dit bedrag dat je bijlegt, ontvang je een nieuw sieraad met een grotere briljant. Eventuele opgelopen schade of slijtage aan het sieraad is niet van belang. Schade aan de diamant zelf is wel van belang. Deze dient dan eerst beoordeeld te worden hoe groot de schade is. Gevolg hiervan is dat je minder inruilwaarde voor je sieraad terugkrijgt.

 

Voorbeeld groeibriljant prijzen optie 2:

Je hebt een sieraad gekocht met meerdere briljanten. Dus hiervan groeit niet de briljant grote. Maar het aantal briljanten. Daardoor blijf je hetzelfde sieraad behouden en betaal je enkel voor de extra briljanten. De groeibriljant prijzen voor het bijzetten van stenen zijn vastgelegd. Hierbij wordt altijd de huidige catalogusprijs berekent. Wanneer je meerdere briljanten tegelijk laat bijplaatsen dan verminderd de prijs per stuk. Dus het is voordelig om soms hiermee te wachten tot je meerdere briljanten wilt plaatsen. Daarnaast wordt er vaak bij het plaatsen van drie briljanten of meer een nieuwe zetting geplaatst. Dit is prijstechnisch zeer interessant wanneer je bestaande zettingen versleten zijn.

 

Groeibriljant – Uitzondering

Zojuist hebben we de twee basis groeisystemen uitgelegd. Op de vraag; “Kan je een sieraad waarbij het aantal briljanten groeit dan nooit inruilen voor een ander sieraad?”. Is het antwoord; “Ja, dat kan wel”. Enkel gelden dan niet de normale condities. Dit gaat altijd in overleg met Eclat. En hier dien je te rekenen op een minimale groei van honderd procent.

Voor de exacte voorwaarden verwijzen we je naar de groeibriljant ring pagina. Hierin staan alle gebruiken en voorwaarden vermeld. Klik hier voor deze pagina.

 

Verpakking en certificaat !

Alle groeibriljant sieraden worden in een Eclat sieraden doos verpakt. Daarnaast ontvang je bij ieder sieraad een groeibriljant certificaat. Hierin staat je sieraad vermeld. Hoeveel briljant erin zit. Welke kwaliteit en kleur de briljant is. En een staatje waarin je iedere groei kunt bijschrijven. Met dit certificaat en je sieraad kan je bij iedere dealer terecht. Dus bewaar deze goed en neem deze altijd mee naar de winkel. Of dit nu gaat om een groei, een zettingen controle of het oppoetsen van je sieraad.

Wanneer je bij ons online besteld dan ontvang je bovenstaande en …

het sieraad wordt gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

Nog vragen? Stuur een mail of bel 076 737 0220. Daarnaast ben je altijd in de winkel van harte welkom !

Rings & Suits – Groeibriljant prijzen.

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME