Groeibriljant Ring

Groeibriljant ring

Wel eens gedacht aan een groeibriljant ring? Deze kan je bij ons eenvoudig online kopen of in de winkel. En hierin zit geen enkel verschil. Je krijgt de dezelfde kwaliteit, service, prijzen en verpakking. En deze zijn top !

Hieronder zie je drie hoofdlijnen afgebeeld voor de Verloving groeibriljant ring. Onder iedere foto zit een totaal overzicht van dit model. Zo kan je eenvoudig vergelijken wanneer je al een favoriet model voor ogen hebt.

 

Een verlovingsring met groeibriljant? Kijk op verlovingsringkopen.nl  Zoekt u een verlovingsring met groeibriljant/ Bekijk dit fantasie model op verlovingsringkopen.nl

 

Groeibriljant ring – Uitleg !

Wat houdt een groeibriljant ring nu precies in ? Door middel van een bijbetaling wordt de bestaande briljant vervangen door een grotere. Of afhankelijk van het model, groeit het aantal briljanten. Dit is handig wanneer je niet ineens veel geld wilt uitgeven. Op deze wijze kan je stapsgewijs naar je ultieme ring groeien.

Ten eerste koop je een ring uit het groeisysteem. Vervolgens kan je van deze ring de briljant op een later tijdstip laten groeien. Daarnaast kan je door middel van een groei ook nog eens kiezen voor een ander model. Tenslotte koop je een groei systeem waar je landelijk mee terecht kan. Wel zo handig wanneer je naar een andere stad verhuist.

Hieraan zitten wel enkele spelregels vast. Zoals een minimale groei van vijftig procent per keer. Hierbij gaan we uit van het aanschafbedrag. Dus niet het gewicht van de briljant. Aangezien dit de belangrijkste spelregel is, vermelden we deze apart. De rest kan je hieronder lezen onder de rubriek voorwaarden.

Bijvoorbeeld: Je koopt een ring van Euro 500, -. Na een jaar wil je de briljant laten groeien. De actuele prijs van dezelfde ring is Euro 550, -. Dan krijg je op dat moment dit bedrag terug voor je ring. Hiervan dien je minimaal de helft te groeien. Er volgt dus een minimale bijbetaling van Euro 275, – afhankelijk van je keuze. Bij je volgende groei hanteren we exact hetzelfde systeem.

 

Bent u op zoek naar verlovingsringen met groeibriljanten? Kijk op verlovingsringkopen.nl

Groeibriljant ring – Voorwaarden !

Bij inruil binnen twee jaar wordt de actuele catalogusprijs terug gegeven van de ring.

  • Wanneer de inruil na twee jaar plaats vindt, wordt 10 % in mindering gebracht op de actuele catalogusprijs.
  • Bekende merken zoals; Diamonde, R&C en Rensini kunnen worden ingeruild. Hierop wordt 25 % in mindering       gebracht op de actuele catalogus prijs.
  • De ring dient voorzien te zijn van een volledig ingevuld certificaat en aankoopnota.
  • Bij Alliance ringen kan van briljant grote gegroeid worden. Mits binnen twee jaar en een minimale groei a 100 %.
  • Briljanten en andere edelstenen kunnen niet worden ingeruild wanneer deze beschadigd zijn. Deze worden in mindering gebracht op de inruilprijs.

Welke ringmaat !

Je hebt een keuze gemaakt in verloving groeibriljant. Maar wat is de ringmaat ? Wij snappen als geen ander dat je direct de juiste maat wilt geven. Maar leg hier niet de focus ander. De ring is voor het aanzoek uiteindelijk het belangrijkste. De juiste ringmaat regelen we na het aanzoek.

We meten deze graag zelf op. Dan weten we zeker dat deze perfect past. Na het opmeten wordt de ring omgeruild of vermaakt voor de juiste maat. Hierna kan je de verloving groeibriljant ring voorzien van een gravure. Deze plaatsen we gratis voor je in de ring.

Weet je dat er vaak maatverschil in de linker- en de rechterhand zit? Weet je of je aanstaande haar groeibriljant ring naast haar trouwring wil gaan dragen? Vandaar dat we de ring achteraf op maat leveren.

 

Tips voor de juiste maat!

Wil je de verloving groeibriljant ring in maat zo dichtbij mogelijk benaderen? Lees dan deze tips:

  • Ten eerste. Kies voor de meest voorkomende ringmaat. Dit is maat 17 en 17 1/2. Hierdoor is er een kleiner risico dat de maat veel afwijkt.
  • Ten tweede. Neem een bestaande ring die zij aan de ringvinger draagt. Leg deze plat op een gladde ondergrond neer. Vervolgens meet je met een liniaal het gedeelte dat je aan de vinger schuift op. Meet dit binnenwaarts en reken de rand van de ringband niet mee. Het aantal millimeters geeft de maat aan.
  • Ten derde. Schuif deze bestaande ring om je eigen vinger. Kijk waar de ring stopt. Wikkel op deze plaats een touwtje. Zorg ervoor dat je deze slechts één keer om je vinger bindt. Meet het tussen gedeelte op waar het touwtje kruist. Dit geeft de omtrek maat aan. Wanneer je dit getal door 3,14 deelt dan heb je weer de juiste diameter. En zoals al gezegd. Dit staat gelijk aan de maat in doorsnede.

Bovenstaande tips geven niet exact de juist maat aan. Het geeft een houvast dat de maat dicht in de buurt zit.

 

Verpakking !

Iedere verloving groeibriljant ring wordt verpakt in een luxe houten ringen box. Deze is vervaardigd uit mahonie hout. Hierdoor krijgt het hout een iets of wat rode afwerking. En laat deze kleur nu symbool staan voor de liefde ! Verder is de aan de binnenzijde de box afgewerkt met wit leer. En laat deze kleur nu symbool staan voor het huwelijk !

De ringen box is uitgevoerd met een klapdeksel. Deze open je met trots, wanneer je op je knie gaat. Je opent met links wanneer je voor de rechter knie gaat en visa versa. Wanneer je andere plannen hebt voor het aanzoek, dan pakken we de verloving groeibriljant ring mooi voor je in. Iedere verlovingsring heeft een eigen briljant certificaat en wanneer je online besteld dan ….

wordt de ring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

 

Je verloving groeibriljant ring te vroeg gekocht?

Ben je te vroeg met je aanzoek? Kan gebeuren. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie. De reden van teruggave hoef je niet te melden. Dit hoort bij onze dienstverlening en service.

Kies dus voor een groeibriljant ring ! Dit kan eenvoudig online of kom naar de winkel ! Je bent van harte welkom.

Nog vragen? Dan Mail ons of geef een belletje. Wij zijn er om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Rings & Suits – Verloving groeibriljant ring.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME