Informatie

Informatie

Hartelijk welkom op onze site vol informatie over verlovingsringen. Wij doen er alles om alle gegevens zo goed en volledig mogelijk weer te geven. Mocht je na het lezen toch nog met een vraag zitten?. Neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand telefoonnummer of via mail. Wij zijn er om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wil je direct een afspraak maken? Stuur dan een mail naar afspraken@ringssuits.nl.

Je bent van harte welkom in de winkel tijdens onze reguliere openingstijden:

Donderdag : 10.00 uur – 20.00 uur / Vrijdag 10.00 uur – 18.00 uur / Zaterdag 10.00 uur – 18.00 uur.

En op afspraak zijn we 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur !

LET OP ! AFSPRAKEN HEBBEN VOORRANG ! Ook tijdens de reguliere openingstijden !

Je bent van harte welkom !

Rings & Suits
Ginnekenmarkt 8
4835 JC Breda
Telefoonnummer; 076-737 0220
website: www.ringssuits.nl / mail: info@ringssuits.nl

informatie over verlovingsringen en online verkoop

 

Informatie over Rings & Suits

Rings & Suits brengt het beste van twee werelden samen. Namelijk ringen (verlovingsringen en trouwringen) & pakken (touwpakken en maatpakken). De rode draad van het bedrijf is alles naar wens van de klant leveren. Vandaar dat we enkel maatwerk leveren.

“Mode is beweging, Maatwerk is beleving !”

Dit doen we aan de hand van veel voordeel modellen. Met een configuratie systeem gaan we samen aan de slag. Naast het modellen passen, veranderen we jullie wensen in het computer systeem. Deze geeft direct visueel jullie keuze weer. Vervolgens slaan we jullie keuze op. Daarna kunnen jullie thuis samen hieraan nog verder werken. Hierdoor houd je alle opties zelf in de hand.

Informatie over prijzen

Het configuratie programma geeft direct alle prijzen weer. De prijs per ring en per paar. Bij iedere verandering die jullie doorvoeren verandert deze direct mee. En de prijzen kloppen altijd ! Want deze zijn gekoppeld aan de huidige edelmetaal koersen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Want de prijzen bij jullie thuis zijn gelijk aan die in de winkel.

Info oriëntatie bezoek

Bij jullie eerste bezoek voor trouwringen houd je rekening met 1,5 a 2 uur. Voor een verlovingsring is dit een half uur. En voor een trouwpak is dit één uur. Bij de vervolg afspraak plannen we voor de trouwringen één uur in. Voor een verlovingsring een half uur. En voor een trouwpak op maat 2,5 uur.

Je bent van harte welkom.