Over Verlovingsring Kopen.nl

Verlovingsringkopen.nl is een initiatief van Rings & Suits (Albers juwelier BV) en NetJuwelier

De eigenaar van deze website is NetJuwelier (EVAsince bvba)
Vestigingsadres internetondernemer: Patersstraat 100, 2300 Turnhout, België
Retour adres bestellingen; Ginnekenmarkt 8, 4835 JC Breda
Email adres; via onze contact pagina aub!
KBO-nummer: 0880.066.548
Btw-identificatienummer: BE0880066548

Bezoekadres winkel voor aankoop verlovingsringen:

Winkel;
RINGS & SUITS (Albers juwelier BV)
Ginnekenmarkt 8, 4835 JC Breda, Nederland.
KvK-nummer: 20068953 (KvK Breda, NL)
BTW-identificatienummer: NL801695156.B01
Website www.ringssuits.nl
Telefoonnummer en tijdstip(pen) waarop de winkel telefonisch te bereiken is:
Telefoon; +31 (0)76 737 0220

Openingstijden winkel;
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag: op afspraak

Zeven dagen geopend op afspraak van 10.00 tot 22.00 uur.

Rings & Suits

De informatie online wordt voorzien door Rings & Suits. NetJuwelier zorgt voor het beheer, onderhoud, promotie en de administratie hiervan. En wat verder met deze website/webshop samenhangt.
U als klant heeft contact met Rings & Suits (de winkel), welke zorgdraagt voor alle handelingen en afhandeling.

Rings & Suits historie:

De ouders van de huidige eigenaar William Albers begonnen in 1962 hun juwelierszaak. Sindsdien is de fa. Albers uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de Nederlandse juweliers branche.

William Albers, de huidige eigenaar van Rings & Suits besloot in 2011 te verhuizen. De gevestigde locatie in de binnenstad van Breda werd gesloten. En te verhuizen naar het zeer sfeervolle ‘Ginneken’ in Breda. De winkel in het Ginneken sluit beter aan bij het huidige concept en denkwijze van het bedrijf. Hierbij staat; ‘Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam, in combinatie met een hoge service’ centraal.

Specialisatie:

De fa. Albers heeft sinds 1999 zich omgetoverd van een ‘standaard juwelier’, naar een trouwringen en verlovingsringen specialist. En heeft dus zeer veel kennis in huis. Wist u dat wij 1 van de grootste trouwringen collecties van Nederland hebben? Voor meer info hierover kunt u de website www.ringssuits.nl bekijken.

Met deze specialisatie site willen wij onze klanten en geïnteresseerden alvast informeren. Deel laten maken van onze indrukwekkende voorraad op dit gebied. En om een soort ‘informatiebaken online’ te creëren. Hierdoor kunnen onze klanten zich alvast oriënteren voor een bezoek aan onze winkel. Het is ook meteen tekenend voor de kennis welke Rings & Suits heeft m.b.t. deze ringen.

Huidig concept

Sinds 2015 heeft William een specialisatie toegevoegd. Sindsdien kunt u ook voor uw trouw- en zakelijk pak terecht. Net als de ringen wordt hierbij maatwerk geleverd. Hierbij staat de service en kwaliteit gelijk aan die van de ringen. Het onder één dak kunnen winkelen, brengt een hoop voordelen voor het bruidspaar. Over hun ervaringen kan je op de website www.ringssuits.nl meer teruglezen. En waarom deze met bijna de maximale score wordt beoordeeld.

Uiteraard kunnen online altijd vragen onbeantwoord blijven, maar deze kunnen wij ten aller tijde in onze winkel, in een direct onderhoud, gezamenlijk met onze klanten invullen en beantwoorden.
Service is uiteindelijk waar het bij Rings & Suits allemaal om draait en U als klant staat centraal.

De combinatie van deze oriënterende werkwijze online, en een fysieke winkel waar wij parate kennis en producten van hoge kwaliteit kunnen laten zien, heeft bij de klanten van Rings & Suits geleid tot een zeer positieve ervaring. Daarnaast zijn wij continu bezig om dit te blijven perfectioneren.

U bent van harte welkom.

Rings & Suits

William Albers

 

TERUG NAAR HOME