Reuma ring verlovingsring

Reuma ring verlovingsring

Op zoek naar een reuma ring, verlovingsring? Wij leveren onderstaande modellen in verschillende uitvoeringen. De verschillende gouden ringen staan inclusief de prijzen vermeld. Daarnaast kunnen wij uw bestaande ringen veranderen, zodat u deze weer kunt dragen. Klik HIER voor de reuma ring collectie.

 

reuma ring verlovingsringwitgouden alliance modelgeelgouden solitaire ringalliance ring geelgoud

Reuma ring prijzen

De gouden reuma ring prijzen staan bij de foto’s vermeld. Deze ring prijzen liggen iets hoger dan bij een vergelijkbare uitvoering. Dit komt door de zwaardere band en het scharnier systeem. Maar ze zijn altijd nog voordeliger dan wanneer je een bestaande ring naderhand laat vermaken. En dat deze onder het verlovingsringen segment staan, wil niet zeggen dat u zich eerst moet gaan verloven.

 

Wat is nu eigenlijk een reuma ring ?

Een reuma ring is eigenlijk een normale ring. Maar deze heeft aan de onderkant van de ring een scharnier. Hierdoor hoef je de ring niet over het gewricht te schuiven. Maar kan je deze direct op de juiste plaats van de vinger aandoen. Hierdoor maakt het niet uit of u te maken heeft met dagelijkse wisselende omvang van de knokkels. En hoe deze in de toekomst zich ontwikkelen. Het gedeelte na de knokkel waar u de ring draagt verandert meestal niet in dit proces. Mocht dit wel het geval zijn, dan kan de ring met scharnier alsnog in maat aangepast worden.

 

Een bestaande ring veranderen

Kan je ieder model veranderen tot een reuma ring? In principe wel. Wanneer de basis van de ring zwaar genoeg is. Er moet namelijk genoeg materiaal aanwezig zijn om hier het scharnier in te maken. Wanneer dit niet het geval is. Dan kan vaak aan de bestaande ring een dikkere band gezet worden. Hiervoor dient de kop, de bovenzijde van de ring wel geschikt te zijn. Is dit niet het geval, dan dienen we het geheel te veranderen. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de bestaande materialen. Hierdoor worden eventuele emotionele herinneringen omgezet naar de nieuwe ring. Deze kan u dankzij het reuma scharnier weer met veel plezier dragen.

Aangezien het hier altijd om maatwerk gaat is het niet mogelijk om hiervan de prijzen te vermelden. Hiervoor bent u van harte welkom in de winkel. Hier bespreken we de mogelijkheden en ontvangt u een vrijblijvende offerte. Klik HIER om een afspraak te maken.

 

Rings & Suits – Breda