Service en garantie

Service en Garantie

Heb je recht op service en garantie? Jazeker!

Zowel je aankoop in de winkel, als online, leveren wij in perfecte staat. En inclusief service en garantie.

 

service en garantie verlovingsring

Iedere verlovingsring wordt verpakt in een luxe houten ringen doos. Deze is speciaal geselecteerd voor een aanzoek. Vandaar dat deze is uitgevoerd met een klapdeksel. Je ontvangt de verlovingsring inclusief een certificaat van echtheid. Voor online aankopen ontvang je na betaling, eerst digitaal een opdrachtbevestiging en daarna de eindfactuur. Deze kan je eventueel gebruiken voor je verzekering. Bij de ring ontvang je tevens het certificaat van echtheid. En het retourformulier voor gratis verzending toegevoegd.

Voor alle verlovingsringen, geldt de wettelijke garantie. Dit wil zeggen; “Een product is datgene of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten”. Ondanks een zorgvuldige ringproductie, kan er sprake zijn van een fabricagefout. Is hier bij jouw sieraad sprake van, dan kan je je herroepen op de garantie. Naast de wettelijke garantie, geven wij een eigen garantie en uitgebreide service. Deze garantie is geldig gedurende 2 jaar na aankoopdatum.

 

Rings en Suits service en garantie

Onze extra service begint wanneer je een verlovingsring aankoopt. Wij bieden de volgende gratis service:

  • Ten eerste.  Levenslang je ring laten reinigen.
  • Als tweede. Onbeperkt je ring laten polijsten en of matteren.
  • Ten derde.  Levenslang stenen en zettingen controle.
  • Als vierde.  Éénmalig je ring op maat laten maken binnen 2 jaar (indien technisch mogelijk).
  • Ten vijfde.  Je verlovingsring laten graveren (indien technisch mogelijk).
  • Als zesde.   Éénmalig je verlovingsring laten rhodineren binnen 2 jaar.
  • Tenslotte.   Een cheque t.w.v. 100,- voor aankoop van trouwringen en / of maatpak.

service en garantie rings en suits

Service en Garantie – Gebruikersschade

Rings en Suits geeft garantie op fabricagefouten. Uitgezonder zijn, de schade als gevolg van verkeerd gebruik. Bijvoorbeeld het gebruik van zware arbeid en in het contact komen met schurende materialen. En schade door normaal gebruik als gevolg van stoten. In beiden gevallen kunnen krassen en/of andere beschadigingen ontstaan. De mate hiervan is afhankelijk van de hardheid, waarmee de ring in aanraking komt. Gematteerde ringen of delen vervagen door krassen. Glanzende ringen worden doffer door het dragen. Maar hiervoor maak je gebruik van onze levenslange polijst en matter service. Daarnaast raden we af om met sieraden te gaan slapen.

Natuurlijke imperfecties

Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals mineralen en edelstenen kunnen beschadigen. Zelfs in zeer zeldzame gevallen breken. Voor deze situaties ligt de oorzaak aan de natuurlijke imperfecties. Vandaar dat Rings en Suits niet verantwoordelijk en aansprakelijk hiervoor is. Echter wanneer hier sprake van is, zal Rings en Suits een service prijs rekenen ter vervanging.

Service en garantie – onderhoud

Het is belangrijk om je verlovingsring met zorg te behandelen. En dat je deze met enige regelmaat door ons laat controleren. Hierin adviseren we je dit minimaal één keer per jaar te doen. Je kan bij ons je verlovingsring levenslang gratis laten reinigen en controleren. Tenslotte wordt de ring iedere dag gedragen en is deze onderhevig aan slijtage.

Ruilen & retourneren

Je hebt 30 dagen bedenktijd. Wil je een langere bedenktijd? Neem dan op voorhand contact met ons op. Binnen de afgesproken tijd kan je zonder problemen de overeenkomst herroepen. Lees HIER meer over het retourneren.

Rings & Suits – Service en Garantie.