Solitaire Ring

Solitaire ring

Ben je op zoek naar een solitaire ring voor je verloving? Dan zoek niet verder. Want deze vind je bij ons online en in de winkel. En we maken hierin geen onderscheid. Daarom ontvang je dezelfde service, prijzen, kwaliteit en verpakking. En deze zijn super !

Wilt u een moderne solitaire ring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nl  Wilt u een moderne witgouden solitair verlovingsring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nlWilt u een moderne bicolor gouden solitaire ring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nl

Solitaire ring – Aanbod

Deze ring is de mooiste ring om te ontvangen. Want het model is klassiek en tijdloos. En eenvoudig te combineren met de toekomstige trouwring. Maar we bieden voor naast deze ring ook een ander alternatief. Dit is namelijk de alliance ring. Deze maakt juist een elegante combinatie met het design van de solitaire ringen.

Wij bieden twee hoofdlijnen binnen de solitaire collectie. Ten eerste de solitaire ring met briljant. Ten tweede de groeibriljant solitaire modellen. Deze zijn leverbaar in witgoud, geelgoud en rosé goud. En afhankelijk van het model in 14 en / of 18 karaat goud. Hierbij is de zetting meestal wit.

Daarnaast hebben we een zilveren ringen solitaire collectie. Deze zijn uitgevoerd met de beste zirkonia. Daarnaast zijn de ringen voorzien van een extra rhodium laag. Hierdoor zien ze eruit als witgoud. Vanwege deze laag slaan de ringen niet meer zwart uit. En daardoor hoef je de ring niet zo vaak meer te poetsen.

 

Solitaire ring – Prijzen

Wil je de beste solitaire ring prijs? Dan ben je aan het juiste adres. Want onder onze voordeelcollectie vind je de beste prijzen. Hieronder vind je verschillende modellen. Waaronder ander de modellen Joy, Hearts, Happy en Princess. Deze staan voor vier verschillende persoonlijkheden. Dus kies het model dat bij je aanstaande past!

 

De ringmaat !

Je hebt een solitaire ring gevonden. Dan blijft de meest gestelde vraag over. Wat is haar ringmaat ? Uiteraard wil je graag direct de juiste maat geven. Wanneer je op de volgende link klikt kom je hier alles over te weten. Klik hier voor de ringmaat informatie.

 

Verpakking !

De ringen leveren wij in een luxe verpakking. Deze is gemaakt van hout. En valt uit ervaring bij de dames bijzonder in de smaak. Deze houten verpakking heeft een klapdeksel. Daardoor is deze geschikt voor diegene die op de knie gaan. Het wit leren interieur van de ringen box, laat de ring schitterend uitkomen. Voor diegene met andere aanzoek plannen pakken we de verpakking op luxe wijze in. Samen met het briljant certificaat. Wanneer je online besteld dan…

wordt de solitaire ring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

 

Je ring te vroeg gekocht?

Ben je te vroeg met je aanzoek? Geen enkel probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie. En hiervoor hebben we geen reden nodig. Dit valt onder onze service en dienstverlening.

Valt je keuze op een solitaire model ? Koop dan deze eenvoudig online of kom naar de winkel !

Je bent van harte welkom.

Nog vragen? Stuur een mail of bel 076 737 0220. Wij zijn er om je van dienst te zijn.

Rings & Suits – solitaire ring.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME