Verlovingsring aanbieding

Verlovingsring aanbieding

Wil je een verlovingsring aanbieding ? Dan bij deze. Want in onze voordeelcollectie vind je een 18 karaat gouden ring met 0,03 ct. briljant voor Euro 218, – (Hieronder afgebeeld). Dit is gemiddeld 25 a 35 % goedkoper. Ook de andere ringen in de voordeelcollectie zijn scherp geprijsd. Dus kies voor onze verlovingsringen !

 

verlovingsring aanbieding met 0,03 ct briljant

Verlovingsring aanbieding – Aanbod

Een verlovingsring aanbieding mag niet ontbreken. Vaak gaat dit om een enkel model. Soms een paar. Maar binnen onze voordeelcollectie zijn alle ringen scherp geprijsd. Ook in de fantasie collectie vind je een scherp aanbod. Hoe kan dit? Wij kopen rechtstreeks bij de bron. Hierdoor slaan we de groothandel over. Deze marge berekenen we niet door aan de klant. Daardoor kunnen we met scherpe prijzen werken.

Ook de ringen waar een levertijd van vijf weken bij staat vermeld, vallen onder de verlovingsring aanbieding. Deze bieden wij namelijk 25 % voordeliger aan. Dus het wachten op de ring wordt beloond met 25 % korting. De getoonde prijzen zijn netto vermeld. De korting is hierin al verrekend. Wij willen de ringen graag goed presenteren. Daarom staan er geen schreeuwerig opvallende kortingen vermeld. Klik HIER om naar de fantasie collectie te gaan.

 

Verlovingsring aanbieding – De ringmaat !

Je verlovingsring aanbieding gevonden? Dan nu de ringmaat nog. Hierover lees je alles via de volgende link. Wat je nu het beste kan doen en welke keuzes je hebt. Klik HIER voor deze informatie.

 

Verpakking !

Een verlovingsring leveren wij in een luxe verpakking. De prijs van de ring maakt hierin niet uit. Uiteindelijk wilt het oog ook wat en een aanzoek is te belangrijk hiervoor. Vandaar dat je een houten ringendoos bij iedere ring ontvangt. Geschikt voor ieder aanzoek. Daarnaast ontvang je bij deze verpakking een briljant certificaat. En wanneer je online besteld dan…

wordt de ring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

 

Je ring te vroeg gekocht?

Te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie.

Valt je keuze op een getoonde ring ? Koop deze dan nu eenvoudig online.

Nog vragen? Stuur een mail of bel 076 737 0220. Of bezoek de winkel.

Je bent van harte welkom !

Rings & Suits – verlovingsring aanbieding.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME