Verlovingsring Alkmaar

Verlovingsring Alkmaar

Verlovingsring Alkmaar: Check. Je wil kwaliteit tegen een scherpe prijs ! Check. Je wil service om ergens op terug te kunnen vallen ! Check. Je wil de ring mooi presenteren tijdens je aanzoek. Check. En je wil geen risico lopen ! Vandaar dat wij een 100 % niet goed geld terug garantie bieden ! Check. Kortom, je bent dus aan het juiste adres ! Of je nu online besteld of naar de winkel komt. Gegarandeerd ! Check.

Voor de collectie: KLIK HIER !

18K Witgouden verlovingsring met diamant van 0.20 ct. - Model PrincessWilt u een moderne bicolor gouden solitair verlovingsring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nlZoekt u een witgouden verlovingsring in alliance model? Kijk op verlovingsringkopen.nlWilt u een fantasie verlovingsring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nl

Gouden verlovingsring Alkmaar

Gouden verlovingsring Alkmaar: Deze bieden wij aan in zowel 14 karaat als 18 karaat goud. In de kleuren geel-, wit en rood goud. Allemaal uitgevoerd met briljant. Hierbij heb je keuze uit de reguliere verlovingsring modellen. En uit een verlovingsring groeibriljant collectie. Daarnaast bieden wij een speciale voordeelcollectie in verloving solitaire ringen. Deze zijn gemaakt van 18 karaat goud in de kleren wit of geel. Klik HIER voor de voordeelcollectie.

Witgouden verlovingsring Alkmaar

Witgouden verlovingsring Alkmaar: Deze kleur is het meest populair. Vandaar dat je op je de site het meeste in witgoud kunt vinden. En dat is niet voor niets. Witgoud laat zich eenvoudig met andere sieraden en kleuren combineren. Daarnaast komt de briljant het mooiste uit in witgoud. En het is sterker dan de kleuren geel en rood. Vandaar dat je meestal een gouden verlovingsring met een witgouden zetting ziet.

Zilveren verlovingsring Alkmaar

Zilveren verlovingsring Alkmaar: Wanneer je een bescheiden budget hebt. Je liever meer aan de trouwringen wilt uit geven. Dan kom je met een zilveren verlovingsring beslagen ten ijs. Deze zijn namelijk voorzien van rhodium. Hierdoor zien de ringen eruit als witgoud. Met één verschil. De ringen zijn niet gezet met briljant. Maar met de beste kwaliteit zirkonia. Hierdoor heb je al een zilveren verlovingsring vanaf Euro 49, -. Klik HIER voor de zilveren verlovingsringen.

Verlovingsring Alkmaar op afspraak:

Wij werken graag op afspraak. Hierdoor is er 100 % aandacht en tijd. Daardoor kan je rustig de collecties doornemen en de juiste keuze maken. Op afspraak zijn we zeven dagen geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Voor een spontane kennismaking ben je altijd van harte welkom. Dit kan vanaf donderdag tot en met zaterdag. Dit zijn namelijk onze reguliere openingsdagen. Is er tijd dan helpen we je uiteraard graag direct. Want afspraken hebben voorrang ! Je bent van harte welkom!

Trouwen in Alkmaar:

Wil je trouwen in Alkmaar? Deze prachtstad ligt op slechts een halfuur van Amsterdam. Je vind in het mooie oude centrum voldoende monumenten, grachten, winkels, musea en terrassen. En Alkmaar staat natuurlijk bekend als Kaasstad. Hier wordt van april tot en met september de wereldberoemde kaasmarkt gehouden. Van tien tot half één gaan de kaasdragers op het Waagplein aan de slag. Dan vind je bezoekers van over de hele wereld terug. Een leuke manier om de binnenstad te ontdekken is met een rondvaartboot. Ben je meer een musea fan? Dan bied Alkmaar het prachtige Stedelijk Museum Alkmaar (vol kunst en geschiedenis). Maar ook het Hollands Kaasmuseum en het Biermuseum. En wat dacht je van het Beatlesmuseum? De moeite waard voor een dagtrip, maar zeker om te trouwen in Alkmaar.

Rings & Suits – verlovingsring Alkmaar
Simone en William Albers

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME