Verlovingsring Den Helder

Verlovingsring Den Helder

Verlovingsring Den Helder: Check. Je wil kwaliteit tegen een scherpe prijs ! Check. Je wil service om ergens op terug te kunnen vallen ! Check. Je wil de ring mooi presenteren tijdens je aanzoek. Check. En je wil geen risico lopen ! Vandaar dat wij een 100 % niet goed geld terug garantie bieden ! Check. Kortom, je bent dus aan het juiste adres ! Of je nu online besteld of naar de winkel komt. Gegarandeerd ! Check.

Voor de collectie: KLIK HIER !

18K Witgouden verlovingsring met diamant van 0.20 ct. - Model PrincessWilt u een moderne bicolor gouden solitair verlovingsring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nlZoekt u een witgouden verlovingsring in alliance model? Kijk op verlovingsringkopen.nlWilt u een fantasie verlovingsring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nl

Gouden verlovingsring Den Helder

Gouden verlovingsring Den Helder: Deze bieden wij aan in zowel 14 karaat als 18 karaat goud. In de kleuren geel-, wit en rood goud. Allemaal uitgevoerd met briljant. Hierbij heb je keuze uit de reguliere verlovingsring modellen. En uit een verlovingsring groeibriljant collectie. Daarnaast bieden wij een speciale voordeelcollectie in verloving solitaire ringen. Deze zijn gemaakt van 18 karaat goud in de kleren wit of geel. Klik HIER voor de voordeelcollectie.

Witgouden verlovingsring Den Helder

Witgouden verlovingsring Den Helder: Deze kleur is het meest populair. Vandaar dat je op je de site het meeste in witgoud kunt vinden. En dat is niet voor niets. Witgoud laat zich eenvoudig met andere sieraden en kleuren combineren. Daarnaast komt de briljant het mooiste uit in witgoud. En het is sterker dan de kleuren geel en rood. Vandaar dat je meestal een gouden verlovingsring met een witgouden zetting ziet.

Zilveren verlovingsring Den Helder

Zilveren verlovingsring Den Helder: Wanneer je een bescheiden budget hebt. Je liever meer aan de trouwringen wilt uit geven. Dan kom je met een zilveren verlovingsring beslagen ten ijs. Deze zijn namelijk voorzien van rhodium. Hierdoor zien de ringen eruit als witgoud. Met één verschil. De ringen zijn niet gezet met briljant. Maar met de beste kwaliteit zirkonia. Hierdoor heb je al een zilveren verlovingsring vanaf Euro 49, -. Klik HIER voor de zilveren verlovingsringen.

Verlovingsring Den Helder:

Wij werken graag op afspraak. Hierdoor is er 100 % aandacht en tijd. Daardoor kan je rustig de collecties doornemen en de juiste keuze maken. Op afspraak zijn we zeven dagen geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Voor een spontane kennismaking ben je altijd van harte welkom. Dit kan vanaf donderdag tot en met zaterdag. Dit zijn namelijk onze reguliere openingsdagen. Is er tijd dan helpen we je uiteraard graag direct. Want afspraken hebben voorrang ! Je bent van harte welkom!

Trouwen in Den Helder:

Wil je trouwen in Den Helder? Dit is de noordelijkste plaats en gemeente op het vasteland. Deze ligt in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Ook wel de regio Kop van Noord-Holland of Noordkop genoemd. Ten noordwesten van de stad ligt de zandplaat Noorderhaaks. En ten noorden het Marsdiep. Hier tegenover vind je eiland Texel. En ten oosten hiervan de uitgestrekte waddenplaat Balgzand. Wie wil nu niet in het Noordelijkste punt van Nederland trouwen.

Ook is Den Helder de thuishaven van de Koninklijke Marine. Tevens het knooppunt in de offshore-activiteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee. Daartegen is Den Helder Airport ook nog eens één van de grootste offshore-luchthavens in Noordwest-Europa. De stad is dan ook letterlijk altijd in beweging.  Daarom de moeite waard voor een dagtrip, maar zeker om te trouwen in Den Helder.

Rings & Suits – verlovingsring Den Helder
Simone en William Albers

NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME