Verlovingsring goedkoop

Verlovingsring goedkoop

Is een verlovingsring goedkoop? Dat kan inderdaad. Want je hebt al een verlovingsring voor euro 49, – in zilver. Maar ook in 14 karaat goud met 0,03 ct. briljant voor slechts euro 218, – (Hieronder afgebeeld). Deze vind je hier online en in onze winkel.

     KLIK HIER VOOR DE COLLECTIE !

verlovingsring goedkoop met 003 ct briljantVerlovingsring goedkoop – Aanbod

Wanneer je niet teveel wilt uitgeven aan de verlovingsring, kijk dan bij zilver. Hier vind je een collectie ringen vanaf Euro 49, – tot aan Euro 129, -. Hiervoor heb je een verlovingsring die is gezet met een top kwaliteit zirkonia. Daarnaast zijn de ringen voorzien van rhodium. Deze bied een beschermlaag voor het zilver. Hierdoor verkleurd het zilver niet. En dat scheelt in het poetsen van de ring. Daarnaast wordt het zilver hierdoor spierwit. Dit is dan weer eenvoudig te combineren met witgoud. Bijvoorbeeld de toekomstige witgouden trouwringen. Voor de zilveren collectie klik je HIER.

Wanneer je iets meer wilt uitgeven dan kijk ook bij het goud. Hier vind je al een gouden verlovingsring voor Euro 218, – Deze is 14 karaat goud en heeft een 0,03 ct. briljant. Aangezien wij een voordeelcollectie aanbieden spreken we zeker over een verlovingsring goedkoop! Je bent dus aan het juiste adres. Bestel deze eenvoudig online of kom naar de winkel.

 

Verlovingsring goedkoop – Prijzen

We hebben het hierboven al vermeld. Er is al verlovingsring goedkoop a Euro 49, – in het zilver. En in het goud vanaf Euro 218, – De ringmaat !

Heb je een verlovingsring goedkoop gekozen?

Dan volgt nu de ringmaat ! Hiervoor hebben we belangrijke informatie. Wat je nu het beste kan doen en welke keuzes je hebt. Klik hier voor deze informatie.

 

Verpakking !

Verlovingsring goedkoop of niet. Je krijgt er een luxe ring box bij. Deze is gemaakt van hout en heeft een klapdeksel. Zoals het bij een verlovingsring hoort. Zo kan je zelf bepalen of je de box gesloten of geopend aanbied. Of je op je knieën gaat. En of je de ringen doos nog verpakt wenst. Bij deze verpakking zit tevens het briljant certificaat. En wanneer je online besteld dan…

wordt de ring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

 

Je ring te vroeg gekocht?

Te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie.

Valt je keuze op een getoonde ring ? Koop deze dan nu eenvoudig online.

Nog vragen? Dan stuur een mail of bel 076 737 0220. Of bezoek de winkel.

Je bent van harte welkom !

Rings & Suits – verlovingsring goedkoop.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME