Verlovingsring Leiden

Verlovingsring Leiden

Verlovingsring Leiden: Check. Je wil kwaliteit tegen een scherpe prijs ! Check. Je wil service om ergens op terug te kunnen vallen ! Check. Je wil de ring mooi presenteren tijdens je aanzoek. Check. En je wil geen risico lopen ! Vandaar dat wij een 100 % niet goed geld terug garantie bieden ! Check. Kortom, je bent dus aan het juiste adres ! Of je nu online besteld of naar de winkel komt. Gegarandeerd ! Check.

Voor de collectie: KLIK HIER !

18K Witgouden verlovingsring met diamant van 0.20 ct. - Model PrincessWilt u een moderne bicolor gouden solitair verlovingsring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nlZoekt u een witgouden verlovingsring in alliance model? Kijk op verlovingsringkopen.nlWilt u een fantasie verlovingsring kopen? Kijk bij verlovingsringkopen.nl

Gouden verlovingsring Leiden

Gouden verlovingsring Leiden: Deze bieden wij aan in zowel 14 karaat als 18 karaat goud. In de kleuren geel-, wit en rood goud. Allemaal uitgevoerd met briljant. Hierbij heb je keuze uit de reguliere verlovingsring modellen. En uit een verlovingsring groeibriljant collectie. Daarnaast bieden wij een speciale voordeelcollectie in verloving solitaire ringen. Deze zijn gemaakt van 18 karaat goud in de kleren wit of geel. Klik HIER voor de voordeelcollectie.

Witgouden verlovingsring Leiden

Witgouden verlovingsring Leiden: Deze kleur is het meest populair. Vandaar dat je op je de site het meeste in witgoud kunt vinden. En dat is niet voor niets. Witgoud laat zich eenvoudig met andere sieraden en kleuren combineren. Daarnaast komt de briljant het mooiste uit in witgoud. En het is sterker dan de kleuren geel en rood. Vandaar dat je meestal een gouden verlovingsring met een witgouden zetting ziet.

Zilveren verlovingsring Leiden

Zilveren verlovingsring Leiden: Wanneer je een bescheiden budget hebt. Je liever meer aan de trouwringen wilt uit geven. Dan kom je met een zilveren verlovingsring beslagen ten ijs. Deze zijn namelijk voorzien van rhodium. Hierdoor zien de ringen eruit als witgoud. Met één verschil. De ringen zijn niet gezet met briljant. Maar met de beste kwaliteit zirkonia. Hierdoor heb je al een zilveren verlovingsring vanaf Euro 49, -. Klik HIER voor de zilveren verlovingsringen.

Verlovingsring Leiden op afspraak:

Wij werken graag op afspraak. Hierdoor is er 100 % aandacht en tijd. Daardoor kan je rustig de collecties doornemen en de juiste keuze maken. Op afspraak zijn we zeven dagen geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Voor een spontane kennismaking ben je altijd van harte welkom. Dit kan vanaf donderdag tot en met zaterdag. Dit zijn namelijk onze reguliere openingsdagen. Is er tijd dan helpen we je uiteraard graag direct. Want afspraken hebben voorrang ! Je bent van harte welkom!

Trouwen in Leiden:

Wil je trouwen in Leiden? Deze stad is naar inwoneraantal gemeten, na Rotterdam en Den Haag de derde gemeente van Zuid-Holland. En na Den Haag, de dichtstbevolkte gemeente van Nederland. Ook wel Sleutelstad genoemd. Deze bijnaam verwijst naar het stadswapen. Dit wapen bestaat uit een wit schild met twee gekruiste rode sleutels. Deze sleutels verwijzen naar de Pieterskerk. Hieruit zou Petrus de sleutels van de hemel hebben ontvangen.

Leiden heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om haar rijke geschiedenis. Hierin vind je een oude binnenstad, grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Zelf ligt de stad ligt in het noorden van de provincie Zuid-Holland. Door Leiden stroomt de Oude Rijn. Maar vooral in de binnenstad vormt het water een belangrijk onderdeel van het straatbeeld. Naast de Oude en de Nieuwe Rijn die de hartlijn vormen, heeft de stad diverse grachten en singels. En dan is het altijd genieten met een rondvaart. Daarnaast vormen de singels ook een belangrijke groenvoorziening voor de stad. Hierin vind je diverse parken als het Plantsoen, Ankerpark, Huigpark en de Hortus Botanicus.  Daarom de moeite waard voor een dagtrip, maar zeker om te trouwen in Leiden.

Rings & Suits – verlovingsring Leiden
Simone en William Albers

NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME