Verlovingsringen

Verlovingsringen

Zoek je verlovingsringen? Dit kan bij ons online of in de winkel. Hierin zit geen verschil. Je krijgt dezelfde service, prijzen en verpakking. En deze zijn top !

Hieronder zie je de populairste gouden verlovingsringen afgebeeld. Deze zijn verkrijgbaar in vijf modellen. Ieder met eigen specificaties en naam. Zo kan je eenvoudig de mogelijkheden van je favoriete model bekijken.

Scrol naar beneden of KLIK HIER voor een totaal overzicht.


VOORDEELCOLLECTIE

verlovingsringen    verlovingsringen    verlovingsringen    verlovingsringen    


Fantasieringen koop je bij Verlovingsring Kopen .nl Solitaireringen koop je bij Verlovingsring Kopen .nl Allianceringen koop je bij Verlovingsring Kopen .nl

Of KLIK HIER voor de groeibriljant collectie.

Verlovingsringen kopen – Welke maat !

Je hebt de verlovingsringen gevonden. Prima ! Maar weet je de ringmaat ? Geen probleem. Uiteraard wil je direct de juiste maat geven. Wij snappen dat als geen ander. Toch raden wij je aan om je hierover geen zorgen te maken. Je hebt een ring. En dat is het belangrijkste voor het aanzoek.

De juiste ringmaat komt naderhand. We meten deze graag zelf op, zodat deze perfect aan de vinger aansluit. De verlovingsringen worden dan omgeruild voor de juiste maat. Of de ring wordt op de gewenste maat gemaakt. Het laatste is van toepassing wanneer er een tussenmaat wordt gemeten.

Hetzelfde geldt voor de ring gravure. Deze kan je pas plaatsen wanneer je zeker bent van de ringmaat. Daarnaast zit er vaak nog maatverschil tussen de linker- en de rechterhand. Vervolgens de vraag of ze haar trouwring naast de verlovingsringen gaat dragen? Kortom, beter wachten met de juiste maat. Leg daarom de focus op het uitzoeken van de ring.

 

Verlovingsringen tips !

Wil je de verlovingsringen ringmaat zo goed mogelijk benaderen? Dan volgen hieronder een aantal tips:

Ten eerste. Het beste kies je voor de meest voorkomende ringmaat. In Nederland is dit maat 17 en 17 1/2. Hierdoor verklein je het risico dat de ring veel afwijkt.

Ten tweede. Je kan ook een bestaande ring van haar opmeten. Leg de ring plat neer. Meet vervolgens met een liniaal de diameter op van het gedeelte dat je aan de vinger schuift. Meet het binnenwaarts en reken de rand niet mee. Het af te lezen aantal millimeters geeft de maat aan.

Ten derde. Een ander mogelijkheid is om een bestaande ring om je vinger te schuiven. Waar de ring stopt leg je een touwtje. Wikkel deze één keer om je vinger. Meet het tussen gedeelte op waar het touwtje kruist. Nu heb je de omtrek maat. Vervolgens deel je dit getal door 3,14. De uitkomst hiervan dan geeft de juiste diameter weer. En dus weer de juiste maat.

Bovenstaande tips zijn niet honderd procent betrouwbaar. Maar het zorgt er wel voor dat de verlovingsringen niet veel afwijken in maat. De overige manieren om zelf de ringmaat te nemen, zijn in deze niet handig. Aangezien je de vinger van je aanstaande dient op te meten. En dan is het geen verrassing meer !

 

Verlovingsringen gratis graveren !

De verlovingsringen worden door ons gratis voorzien van een gravure (uitgezonderd model “Love”). Je kan dit na het vragen samen met haar bepalen. Of je geeft het zelf via mail aan ons door. Dan is het een extra verrassing !

 

Verpakking !

De verlovingsringen verlaten de winkel in een luxe houten verpakking. Gemaakt van mahonie hout voor een vleugje rood. Deze kleur staat symbool voor de liefde. Daarnaast is de binnenkant afgewerkt met wit leer. Dit staat voor het huwelijk. Het ringen doosje heeft een klapdeksel. Deze kan je triomfantelijk openen tijdens je knieval. Op met je linkerhand, wanneer je op de rechterknie valt en andersom wanneer je de andere gebruikt. Op verzoek pakken we het nog eens mooi in met papier en lint. In de meeste gevallen is dit dus niet nodig, maar we doen het graag voor je. Daarnaast ontvang je een begeleidend briljant certificaat en …..

De verlovingsringen worden gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

 

Je verlovingsringen te vroeg gekocht?

Was je te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie. We hoeven hiervoor geen reden te weten. Dit is hoort gewoon bij onze dienstverlening en service.

Kom dus kijken naar de verlovingsringen ! Dit kan bij ons in de winkel of online ! Hierin zit voor ons geen verschil ! Dus gewoon dezelfde prijzen, verpakking en service ! En deze zijn top !

Rings & Suits – Verlovingsringen.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR HOME