Verlovingsringen

Verlovingsringen

Verlovingsringen is de meervoudsvorm van het woord verlovingsring. Daarnaast kan het een verzamelnaam zijn van alle verschillende verlovingsring modellen. Dit is gebaseerd wanneer men ervan uit gaat dat je eigenlijk op zoek bent naar een enkele aanzoeksring, waarmee je de verlovingsperiode inluid. Maar er bestaan ook nog verlovingsringen sets !

Deze bestaan uit een paar ringen voor beiden partners en worden uiteindelijk automatisch de trouwringen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een enkele aanzoeksring aan te schaffen, waarbij de andere partner voor een andere ring kiest. Of dit dan de toekomstige trouwring wordt en voor de andere partner er daarna nog een extra ring volgt?

Die keuze maak je zelf. Want bij de specialist Rings & Suits is echt alles mogelijk. Vandaar dat we hieronder een uiteenzetting van de mogelijkheden beschrijven.

 


witgouden verlovingsringen met diamant en carbon

Liever een paar verlovingsringen ?

Zoals we hierboven omschreven kies je dan voor de verloving samen ringen uit. Maar wat zijn dan de mogelijkheden? Nou, die zijn ongekend en bijna alles is mogelijk. Vandaar dat we ze kort met je door nemen:

 • Modelleringen

Ieder gepresenteerd model op de Rings & Suits website is leverbaar in achttien verschillende modelleringen. In de basis is er keuze uit drie verschillende vormgeving van de ringen. Namelijk bol, recht en uitgehold. en vervolgens zijn er hier weer varianten op. Bijvoorbeeld een bolle, half bolle en licht bolle uitvoeringen.

 • Breedte

Iedere modellering is leverbaar vanaf drie millimeter tot aan tien millimeter, waarbij de keuze hiertussen per halve millimeter toenemen. En een aantal modelleringen zijn zelfs leverbaar vanaf twee millimeter, met extra tussen stappen tot aan drie millimeter. Deze zijn; 2,2 mm. / 2,5 mm. / 2,7 mm. Waarbij de breedte van de herenring mag afwijken van de damesring.

 • Hoogte

De hoogte ofwel de dikte van de ring kan je ook zelf bepalen. Deze zijn leverbaar vanaf 1,2 millimeter tot en met 3,2 millimeter hoogte. Afhankelijk van de breedte van de ringen die je uitkiest. Aangezien deze vo0r de sterkte wel in verhouding dienen te staan. Het aanpassen van de hoogte is een veel gekozen optie voor diegene die hun aanzoek verlovingsring aan dezelfde vinger wensen te combineren met de trouwring.

 • verlovingsring paar in geel goudEdelmetaal

De basis voor je verlovingsringen paar is het edelmetaal waaruit je de ringen wil laten vervaardigen. Hierin is er keuze uit de volgende edelmetalen; goud, zilver, platina en palladium. En in al deze opgesomde edelmetalen is er keuze uit verschillende legeringen. Deze bepalen de uiteindelijke kleurstelling en hoofdzakelijk de prijsklasse van de verlovingsringen.

 • Karaat gehalten en legeringen

Naast de verschillende edelmetalen zijn er per edelmetaal verschillende legeringen verkrijgbaar. Voor goud zijn deze; 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat. Waarbij in geelgoud er nog een overtreffende trap van 22 karaat leverbaar is. Voor zilver is dit een 925/1000 sterling zilver legering of een 800/1000 zilver met palladium legering.

In platina leveren we een 600/1000, 612/1000, 950/1000 tot aan een river platina legering. En voor palladium is er keuze in een 585/1000 en een 950/1000 legering. Al deze verschillende legeringen showen we in de winkel naast elkaar met direct een inzage tussen de verschillende prijzen.

 • Edelmetaal kleuren

De uiteindelijke kleur keuze van de verlovingsringen, bepaalt tevens het gebruik van het edelmetaal of de combinatie van metalen. Hierin hebben jullie keuze uit de kleuren; geel, abrikoos, rosé, rood, wit, wit grijzig, grijs, donkergrijs en groen. Waarbij iedere legering haar eigen kleur kent. Ook al deze verschillende kleuren showen we jullie graag in de winkel.

 • Stenen

In iedere ring is het mogelijk om één of meerdere stenen te zetten. De zet mogelijkheden zijn enorm, waarbij er voornamelijk gebruik wordt gemaakt van diamant. Hierin kennen we de keuze uit witte diamant vanaf een midden tot aan de top kwaliteit “River”. En dit zelfde geldt voor de witte diamant kleur gradatie.

ringen set in twee kleuren met briljant

Daarnaast leveren we ook diamanten op kleur in de verlovingsringen. Deze kleuren zijn; zwart, geel, cognac, ijsblauw, hemelsblauw, oceaanblauw, appel groen en kersen rood.

 • Oppervlakte bewerkingen

Kies vervolgens hoe je de oppervlakte van de ringen wenst. Hierin is er de volgende keuze; Glans, lengte mattering, breedte mattering, diagonale mattering, zand mat, gehamerd glans, gehamerd mat en nog een aantal fantasie graveringen. Daarnaast kan je diverse oppervlakte bewerkingen op een enkele verlovingsring combineren.

 • Groeven en freeslijnen

Alle verlovingsringen kan je voorzien van groeven. Dit zijn fijne uitgestoken lijnen om je ring te bewerken. Plaats een enkel groef of meerdere groeven voor je ring te personaliseren. Dit kan een rechte baan, een golfmotief zijn en ga zo maar door. Wil je echt hoogteverschil in je ring creëren dan kies voor je een freeslijn.

Hierdoor wordt er dieper materiaal van je verlovingsring gehaald en kan je de ring een heel ander uiterlijk meegeven. De freeslijnen zijn meer bedoeld voor diegene die een iets stoerder uiterlijk wensen.

Verlovingsringen beleving

Laat je door bovenstaande mogelijkheden zeker niet afschrikken. Wij nemen aan de hand van de ruim 1000 paar voorbeeld modellen alles stap voor stap met je door. Hiervoor nemen we alle tijd en binnen twee uur hebben jullie unieke verlovingsringen samengesteld.

En wil je daarna liever er nog een nachtje over slapen? Dan is dit uiteraard altijd mogelijk. Jullie bezoek is altijd vrijblijvend en zonder enige verplichting. Maar één ding beloven we vast. Het uitzoeken van verlovingsringen bij Rings & Suits is een beleving !


Liever aanzoek verlovingsringen?

Dit is de meest verkochte verlovingsring. Je koopt een enkele ring voor je partner, waarmee je een huwelijksaanzoek doet. Na het verlossende “JA” woord, wordt de ring aangeschoven en zijn jullie officieel verloofd. Hierin is het solitaire model de absolute favoriet onder de dames.

Dit zijn de modellen waarbij een enkele steen, vaak een briljant geslepen diamant boven de ring in een hogere zetting is geplaatst. Zeg maar een denkbeeldig kroontje, dat meestal is uitgevoerd met vier of zes zet poten. Hieronder presenteren we een aantal van onze best verkochte solitaire aanzoek verlovingsringen.

 

aanzoek verlovingsring model Hearts in platina    geelgouden verlovingsringen Happy collectie        solitaire verlovingsringen    witgouden aanzoeksringen

 

Verlovingsringen prijzen

Wij bieden onze aanzoek verlovingsring modellen aan tegen scherpe prijzen. Vanwege onze specialisatie kopen wij groots in, waardoor wij onze kwaliteitsringen prijstechnisch aan de onderkant van de markt aanbieden. Neem maar gerust eens op andere websites en vergelijk !

Ook voor je online bestellingen komen er geen extra kosten bij. Niet voor de verzending en eventuele retourzending, het omruilen voor een ander model, maatverandering tot aan de gravering toe. De vermelde prijzen zijn en blijven netto prijzen.

De diamant kleur en kwaliteit

Voor onze verlovingsringen modellen hebben wij vast hierin de keuze voor je gemaakt. Hierin bieden wij de meest gebruikte diamant combinatie in kleur en kwaliteit aan. En deze is in prijs kwaliteit vergelijk het meest financieel interessants. Hierdoor houden we de prijzen scherp en ontvang jij de klant, het meeste waar voor je geld.

Deze gebruikte kwaliteit “S.I” en kleur “Wesselton” geld voor de reguliere collecties, zoals de modellen; “Happy, Princess, Joy, Circle, Hearts, Queeny en Royal”.

Verlovingsringen met groeibriljant

Kijken we daarin tegen naar de groeibriljant verlovingsringen collecties. Dan zien we daar een andere diamant kwaliteit in terug. Namelijk de één na beste kwaliteit “V.V.S” en de één na beste kleur “Top Wesselton”. Het is dan ook logisch dat je voor deze ringen meer betaald. Maar dan ontvang je wel meer mogelijkheden !

Solitaire groeibriljant verlovingsringen Zo bestaat er de mogelijkheid om toekomstmatig de diamant te laten groeien. Tegen een bijbetaling ontvang je een grotere diamant. Zo kan je budgettair zelf bepalen in hoeveel stappen je wilt groeien en welk diamant gewicht je uiteindelijke laatste stap wordt.

Welke ringmaat ga je bestellen ?

Nu heb je de verlovingsring gevonden, waarmee je het aanzoek wilt doen. Maar welke ringmaat bestel je dan? Want wij snappen als geen ander dat je het liefste de juiste maat wilt geven. Echter is dit vaak niet zo eenvoudig vanwege variabele factoren. Vandaar dat wij adviseren om je hierover geen zorgen te maken.

Want de juiste ringmaat komt naderhand wel. We meten deze in de winkel graag zelf. Zodat we zeker weten dat deze perfect aan de vinger aansluit. Woon je verder weg en bestel je liever online? Dan ontvang je bij de bestelling een ringen bos met maatringen om na je aanzoek alsnog de juist ringmaat op te kunnen nemen.

In beiden gevallen worden de verlovingsringen alsnog omgeruild voor de juiste maat.

Tips voor het zelf  nemen van de ringmaat !

Wel kan je uiteraard de ringmaat zo goed mogelijk proberen te benaderen. Hiervoor volgen hieronder een aantal tips:

 • Ten eerste. Je kiest voor de meest voorkomende ringmaat. In Nederland is dit maat 17 en 17 1/2. Hierdoor verklein je het risico dat de ring veel afwijkt.
 • Ten tweede. Je meet een bestaande ring van haar op. Leg hiervoor de ring plat neer. Meet vervolgens met een liniaal de diameter op van het gedeelte dat je aan de vinger schuift. Dus meet enkel binnenwaarts en reken de rand van de ring zelf niet mee. Het af te lezen aantal millimeters geeft de doorsnede ringmaat aan.
 • Alliance ringen koop je bij Verlovingsring Kopen .nlTen derde. Een ander mogelijkheid is om een bestaande ring om je vinger te schuiven. Waar de ring stopt leg je een touwtje. Wikkel deze één keer om je vinger. Meet het tussen gedeelte op waar het touwtje kruist. Nu heb je de omtrek maat. Vervolgens deel je dit getal door 3,14. De uitkomst hiervan dan geeft de juiste diameter ringmaat weer.

Let OP ! Bovenstaande tips zijn niet honderd procent betrouwbaar. Vandaar dat deze dienen ter benadering van de ringmaat. Maar je komt uiteindelijk wel in de buurt van de officiële maat.

De verlovingsringen kan je gratis laten graveren !

Alle verlovingsringen worden door ons gratis voorzien van een gravure. Dit doen we altijd naderhand. Hierdoor kan de ring altijd nog omgeruild worden. Je kan dit na het aanzoek samen met je verloofde bepalen. Of je geeft het zelf via mail aan ons door. Dan is het een extra verrassing !

Verpakking !

De verlovingsringen worden in een luxe houten verpakking naar je verstuurd. Gemaakt van mahonie hout voor een vleugje rood. Deze kleur staat symbool voor de liefde. Daarnaast is de binnenkant afgewerkt met wit leer. En de witter kleur staat voor het huwelijk. De ringen box zelf is uitgevoerd met een klapdeksel.

Dan kan je deze triomfantelijk openen tijdens de knieval. Open deze met je linkerhand, wanneer je op de rechterknie gaat en andersom wanneer je op de linkerknie gaat. En heb je andere plannen? Dan verpakken we de ringen box nog eens extra mooi, met papier en lint. Daarnaast ontvang je altijd een begeleidend diamant certificaat. De verlovingsringen worden gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier om de ring gratis te retourneren voor de juiste maat of omruiling van model.

Fantasieringen koop je bij Verlovingsring Kopen .nlDe aanzoeksring te vroeg gekocht?

Was je te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie. We hoeven hiervoor geen reden te weten. Dit is hoort gewoon bij onze dienstverlening en service.

Kijk dus naar onze collecties ! Dit kan in de winkel en online ! Hierin zit voor ons geen verschil ! Je ontvangt dezelfde prijzen, verpakking en service ! En deze zijn top !

 

Rings & Suits – Verlovingsringen.

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME