Witgouden verlovingsring

Witgouden verlovingsring

Wil je een witgouden verlovingsring? Dan ben je op de juist adres. Want wij hebben hierin een grote collectie. En in iedere prijsklasse. Daarom vind je deze online en in onze winkel. In hoogstaande kwaliteit, uitstekende service en tegen beste prijzen.

KLIK HIER VOOR DE COLLECTIE !

14K Witgouden verlovingsring van het merk Eclat, met een briljant geslepen diamant verlovingsring (entourage ring) met blauw saffier en diamant.V model verlovingsring met briljant

 

Witgouden verlovingsring – Aanbod

Deze verlovingsring wordt het meest verkocht. Vaak met één of meerdere edelsteen erin verwerkt. Hierin is diamant populair. Dit komt vanwege zijn witte kleur. Deze is uitstekend te combineren met andere sieraden. In witgoud kan je kiezen uit 14 of 18 karaat. Hierin zit geen verschil in uiterlijk. Maar wel in goud gehalte. In 14 karaat goud zit minder goud verwerkt dan bij 18 karaat goud.

Waarom ben je hier op het juiste adres? Ten eerste bieden wij een grote collectie aan witgouden verlovingsringen. Ten tweede in een brede prijsrange. Tenslotte bieden we een voordeel collectie. Daarnaast enkel hoogstaande kwaliteit. En dat gecombineerd met uitstekende service.

 

Witgouden verlovingsring – Prijzen

Een witgouden verlovingsring is er al vanaf Euro 199. Deze vind je in onze voordeel collectie. Hierin zit een 0,05 ct. briljant. Vervolgens is deze ook nog eens 18 karaat goud. Hiernaast vind je in de voordeel collectie nog vier andere modellen. Ieder model heeft een eigen uitstraling. Want iedereen is anders. Maak hierin dus de juiste keuze die bij je aanstaande past. En geen zorgen. Want de modellen zijn allemaal scherp geprijsd. Hierin is voldoende aanbod en snel leverbaar. Klik HIER voor de voordeel collectie.

 

De ringmaat !

Heb je een witgouden verlovingsring gevonden? Dan nu nog de ringmaat ! Hiervoor hebben we de belangrijkste punten voor je opgesomd. Wat te doen en welke keuze  je hierin kan maken. Klik HIER voor deze informatie.

 

Verpakking !

Alle witgouden verlovingsringen leveren wij in een luxe ringverpakking met klapdeksel. Dit hoort nu eenmaal bij een verlovingsring. Je hoort als partner haar te vragen door zelf de deksel te openen. Laat je haar liever de ringendoos openen? Dan pakken we op verzoek het geheel nog eens mooi in. Hierbij zit ook het briljant certificaat. En wanneer je online besteld dan…

wordt de witgouden verlovingsring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

Je ring te vroeg gekocht?

Te vroeg met je aanzoek? Geen probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie.

Valt je keuze op een witgouden verlovingsring ? Koop deze dan nu eenvoudig online.

Nog vragen? Dan stuur een mail of bel 076 737 0220. Of bezoek de winkel.

Je bent van harte welkom !

 

Rings & Suits – witgouden verlovingsring.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR HOME