Zilveren verlovingsring

Zilveren verlovingsring

Zoek je een zilveren verlovingsring? Dan vind je deze bij ons online of kom naar de winkel. Want we bieden de service, prijzen, kwaliteit en een verpakking die je mag verwachten.

KLIK HIER VOOR DE COLLECTIE IN ZILVER !

 

Zilveren verlovingsring met zirkonia

Zilveren verlovingsring – Aanbod

Een zilveren verlovingsring wordt gebruikelijk met een zirkonia uitgevoerd. Hierin bieden wij de hoogste kwaliteit die je kan krijgen. Of heb je liever een diamant? Dat kan ook. Dan neem je even contact met ons op voor een passend aanbod. Binnen onze collectie vind je de meest verkochte ring terug. En dit is een solitaire model. Deze is solide gemaakt uit het eerste gehalte zilver. En ze zijn voorzien van een rhodium laag. Hierdoor zijn ze bijna niet meer te onderscheiden van witgoud. Want de rhodium zorgt ervoor dat de ring spierwit eruit ziet. Daarnaast is het een beschermlaag die voorkomt dat de ring zwart kan uitslaan. Voor deze collectie klik HIER.

 

Zilveren verlovingsring – Prijzen

We hebben al een zilveren verlovingsring vanaf Euro 49, – Hierin is de steenmaat bepalend. Des te grote de steen des te zwaarder de ring wordt. Zo blijft de verhouding van de ring gelijk. De collectie loopt op in zirkonia tot aan één karaat. Vandaar dat deze ring een prijskaartje heeft van Euro 129, – Vervolgens liggen de tussenliggende steenmaten in prijsklasse hiertussen. Dus deze liggen tussen de Euro 49, – en Euro 129, -. Wellicht heb je een hoger budget? Dan kan je ook kiezen voor witgoud. We hebben al een witgouden verlovingsring met briljant vanaf Euro 199, – Klik HIER om deze te bekijken.

 

De ringmaat !

Heb je een zilveren verlovingsring gevonden. Dan blijft enkel de vraag nog over; “Wat is haar ringmaat ?” Uiteraard wil je graag direct de juiste maat geven. Maar is dit nodig ? Wanneer je op de volgende link klikt lees je er alles over. Klik HIER voor deze informatie.

 

Verpakking !

De ringen leveren wij in een luxe houten verpakking met klapdeksel. Hierdoor is deze geschikt voor diegene die op de knie gaan. En het wit leren interieur van de ringen box, laat de ring schitterend uitkomen. Maar voor diegene met andere aanzoek plannen? Dan pakken we de verpakking op luxe wijze in. Samen met het briljant certificaat. Wanneer je online besteld dan…

wordt de zilveren verlovingsring gratis naar je verstuurd. Inclusief een retour formulier voor gratis verzending. Voor de juiste maat of omruiling !

 

Je ring te vroeg gekocht?

Ben je te vroeg met je aanzoek? Geen enkel probleem. Wij bieden een 100 % niet goed, geld terug garantie.

Valt je keuze op een zilveren verlovingsring ? Koop deze dan nu eenvoudig online.

Nog vragen? Dan stuur een mail of bel 076 737 0220. Of bezoek de winkel.

Je bent van harte welkom !

Rings & Suits – zilveren verlovingsring.

Succes gegarandeerd !

 

TERUG NAAR VERLOVINGSRING KOPEN HOME